Ledsaget udgang er en film fra 2007

Ledsaget udgang er en film fra 2007. Filmen er instrueret af Erik Clausen, som også har skrevet manuskriptet til filmen og spiller hovedrollen som John. Musikken i filmen er skrevet af Kim Larsen. Filmen handler om livet som straffefange, og om hvordan det ikke altid er lige let, især ikke når ens søn skal giftes, og man skal på ledsaget udgang. John bliver ledsaget af fængselsbetjenten Bo, men John har planer om at stikke af. Desværre er Bo ikke helt så naiv, som John går og tror. Ledsaget udgang er en rigtig god film, som både er humoristisk og alvorlig.

Jeg ser normalt film hjemme i sofaen, så sidst jeg var i biografen med familien var for to år siden. Det var til min fødselsdag i april. Vi tog af sted hele familien; min mor, min far, min lillebror og jeg. Jeg havde fået lov til at vælge filmen og havde valgt den danske drama film Drømmen. Det var en utroligt god oplevelse at se filmen, som er instrueret af Nils Arden Oplev. Filmen foregår i Danmark i 1960´erne og tager udgangspunkt i ungdomsoprør og de unges kamp mod autoriteter. Den lede skoleinspektør Lindum Svendsen mishandler hovedpersonen Fritz, og det får forældrene til at indse, at der må ske drastiske ændringer.

Comments are closed.