Samle eller skille?

Jeg synes jeg ser en tendens, når det kommer til ny software. Enten forsøger man at samle en masse ting i samme produkt. Ellers forsøger man at skille tingene fra hinanden, for at fokusere på den enkelte funktion.

Jeg skal ikke kunne sige, om den ene tilgang er mere rigtig end den anden. Jeg ved dog, at det i nogen tilfælde kan være en fordel at samle ting. Det kan eksempelvis være i forhold til, at skabe overblik over sine kunderelationer. Men det er selvfølgelig en fin grænse imellem, hvor meget information man ønsker at have tilgængeligt, og så hvornår det går ud over overblikket.
Der findes mange CRM systemer, som alle forsøger at give deres bud på, hvilken information der er vigtigst.

Derfor kan man med fordel også forsøge at teste forskellige, og derigennem finde ud af, hvilket system som passer bedst til sit behov.
Det er i hvert fald sådan, jeg selv har gjort da jeg skulle vælge hvilket system jeg ville bruge fremadrettet.

Comments are closed.