De mange overraskelser

Man kan få mange overraskelser i løbet af livet. Heldigvis for det. Nogen gange føler jeg egentlig, at jeg får overraskelser flere gange i ugen.

Men trods de mange overraskelser, så findes der også nogle ting som er helt sikre. Noget er dog helt sikkert. Livet både starter og slutter. I vores samfund har vi igennem mange år, derfor også udviklet nogle særlige traditioner for at markere begge dele. Nemlig både dåb og begravelse. Det er faktisk ikke lang tid siden, at jeg har været til begge dele. Ikke samtidig, men dog begge dele inden for relativt kort tid. Det gjorde det samtidig også ret tydeligt, at begge måske netop er lige vigtige dele af livet.

Så selvom man måske kan føle, at man nogen gange bliver overrasket, så findes der også nogle ting, som måske overrasker – uden i sig selv at være specielt overraskende. Det tænker jeg ihvertfald på en gang imellem.

Comments are closed.