Hvorfor bliver mit website hacket?

Man hører ofte om, at et website er hacked. Det er typisk, når det er store hjemmesider, som er ramt at det bliver fortalt i offentligheden.

Men sandheden er, at mange små hjemmesider, også dagligt ender med at blive en hacket hjemmeside. Faktisk giver det ret god mening. For der er selvfølgelig mange små hjemmesider, hvor sikkerhed måske ikke fylder så meget. Derfor er det et let mål, og med den store mængde, kan mange små hurtigt blive en stor. Derfor er de små hjemmeside vel et ynder mål for mange hackere. Derfor skal man heller ikke tænke det som et personligt angreb, men istedet at man bare er en af mange, som ryger i nettet blandt nettets hackere.

Men heldigvis kan man gøre nogle ting for at sikre sig. Man er måske aldrig helt sikker. Men i sammenligning med alle de, som intet gør – så kan det være en ide at være lidt mere besværlig end de andre. For så prøver hackeren nok det næste website istedet.

Comments are closed.