En smart alarm

I disse år bliver mange ting smartere. Det er typisk noget med, at man laver en app, som man kobler sammen med en gammel teknologi. Sådan har jeg ihvertfald forstået det.

Tænk eksempelvis på dit gamle alarm anlæg. Tidligere gik der besked til en vagtcentral, og besked videre ud til en vagt. Der var nogle manuelle processer, som skulle sættes igang, når en alarm blev udløst.
Idag kan det gøres meget smartere. Når du med dit professionelle alarmanlæg har tilknyttet en alarm app, så får du selv varsling. På den måde, har man selv direkte adgang til information om, hvad der har udløst alarmen, og hvad der skal ske. Det giver en ekstra tryghed.
Der findes både mere konsument orienterede enheder, men også professionelle alarmsystemer begynder at få funktionen indbygget. Det må betegnes som en ekstra service, som langt de fleste nok vl sætte stor pris på.

Jeg synes ihvertfald selv, at det er en funktionalitet, som har stor værdi for mig. Derfor er det klart et parameter jeg prioriterer, når jeg skal vælge alarmsystem.

Comments are closed.