Insekterne kommer

Temperaturen er stødt stigende, og dermed opstår der helt nye problemer i forhold til de man møder hele vinteren. Nu er det slut med snebelagte og glatte veje, vådt fodtøj, og røde næser.

Til gengæld, bliver det hele nu så varmt, at man nærmest ikke kan falde i søvn om aftenen, fordi temperaturen i soveværelset bliver for høj. Straks man slår vinduet op om aftenen, vælter det dog ind med små problemer, og endda urimeligt mange af dem. Det bliver nærmest religiøst, at man er ramt af en af de ti plager. Det vælter ind med insekter, og så kan man ellers kæmpe med summen af disse, resten af natten. Det er selvfølgelig valget mellem varme eller insekter.

Dog er der også en løsning, som kan forene de to ting, på et acceptabelt niveau. Det handler om at få opsat mygge- eller insektnet. Faktisk virker det næsten for simpelt til at være sandt. De fleste får det ikke gjort, og går i stedet for at irriterer sig over de gener, den mængde insekter medfører år efter år.

Hvis man blot investerede det forholdsvis beskedne beløb i et net, og efterfølgende brugte et øjeblik på at montere det, så vil man kunne rede sin nattesøvn i mange nætter, og dermed også få nogen efterfølgende gode dage.

 

189116_8780

Comments are closed.