Sommeren er skøn, hvad med efteråret?

Så sidder vi alle sammen her, og smelter i sommervarmen.

Men jeg ser allerede frem imod at vi en dag må gå fra sommer til efterår. Når lyset og det grønne, bliver mørkere og mere brunligt, rødligt. Egentlig synes jeg at jeg lige så ofte har haft gode ferier i efteråret, som jeg har haft om sommeren.

Ferier er måske så meget sagt, det kan også ”bare” være et weekendophold et spændende sted. Senest var jeg på et weekendophold på Hotel Britannia i Esbjerg (http://britannia.dk/da-dk/ophold-tilbud/weekendophold-jylland.aspx)

Det var en rigtig fin weekend, hvor vi blev både på lækre værelser, blev vel bespist i hotellets restaurant, og hvor vi fik set en masse til Esbjerg og byens butikker. Så, jeg synes virkelig at det var en succes sidst jeg var på et weekendophold, så jeg er allerede nu begyndt at overveje, hvor turen kan gå hen næste gang.

Nu hvor jeg har været i sydvest Jylland, overvejer jeg om jeg skal gøre det modsatte næste gang, og undersøge enten Nordjylland eller Østjylland. Der er umiddelbart mange forskellige byer der kunne være sjove at besøge for en weekend, så mon ikke nok, der også skal være et tilbud som bare venter på mig?

348292_6390

Comments are closed.