To Krocket or not to Krocket

Hvis man har en have, så skal man helt sikkert også have stillet en permanent krocket bane op.

Krocket er jo den eneste havesport, som vitterligt kan spilles i en have. De fleste mennesker har vel forsøgt sig med både fodbold og golf hjemme i baghaven. Men, det ender tit op med at blive noget rod.

Krocket derimod er helt perfekt. Uanset hvor vildt det bliver, så passer det stadig til størrelsen på en typisk have. Samtidig er det et spil som er hurtigt at lære, og som spreder glæde hos alle – både unge og gamle. Timerne bare flyver afsted, når først man har fået startet for et spil krocket.

Faktisk er det slet ikke til at få stoppet igen. Typisk spiller vi lige indtil solen går ned. Hvis man er frisk, kan man sikkert også montere noget lys af en slags, som skulle gøre det muligt, at spille krocket om natten.

Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at natkrocket nok skal blive stort.

1386550_51076208

 

Comments are closed.