Golfbagen, et overset stykke golfudstyr

Man skal ikke have været forbi et golfklubhus særlig mange gange, før man vil opdage at golf om noget, er en udstyrssport.

Midt i det store virvar af golfudstyr, ser det dog ud til, at der er et bestemt stykke udstyr som ikke får helt den opmærksomhed som den fortjener. Jeg tænker selvfølgelig på golfbagen. Det er ret paradoksalt, for det er måske det stykke udstyr, som fylder absolut mest. Derfor vil jeg også slå et slag for, at man vælger at bruge lidt flere penge på netop en fornuftig golfbag. Det gælder selvfølgelig om at finde det perfekte match imellem design og funktionalitet. Jeg er overbevist om at man finder lige præcis det match, ved at kigge på udvalget hos golfboksen.

Der er selvfølgelig meget forskelligt udstyr at vælge imellem, og golfbagen virker på den ene side, til at være et centralt stykke udstyr, men på den anden side, har det måske ikke den helt store indflydelse på det faktiske spil.

Ikke desto mindre, så vil jeg stadig mene at golfbagen er et overset stykke golfudstyr.

 

1063759_39768785

Comments are closed.