Hvor heldig kan man være?

Det er svært at tro på, men jeg er efterhånden selv ved at være overbevist.

Jeg tror at vi får en fantastisk sommer i år. Sidste år var rigtig flot, og derfor virker det også utroligt, hvis det skulle ske igen denne sommer. Her i løbet af Maj, har vi virkelig haft nogen flotte dage, og hvis bare det kan holde ved lidt længere endnu, så synes jeg vi har været – nærmest ubeskriveligt – heldige med vejret.

Der kan selvfølgelig stadig nå at ske meget, men jeg synes at jeg allerede har læst de første artikler om, at det skulle blive en rigtig flot sommer i Danmark, denne sommeren 2014 Det synes jeg er ret heldigt, for jeg har ikke bestilt nogen rejse i år. Faktisk har planen hele tiden vejret, at jeg bare skal være hjemme, og nyde mine feriedage. Fornøjelsen af at holde ferie, bliver bestemt ikke mindre af, at vejret er godt. Det kan måske endda betyde, at jeg kan få nogle gode dage på golfbanen.

Jeg glæder mig helt vildt. Nu håber jeg ikke, at jeg ender med at blive skuffet.

 

1435802_74247323

 

Comments are closed.