Hjælp til rør og afløb

Jeg synes man kan gøre forholdsvis mange gør det selv ting i sit hjem.

Der er dog få ting jeg overhovedet ikke har styr på, nemlig el og VVS. Derfor gælder det selvfølgelig om, at man kender nogle gode fagfolk i det område hvor man bor.

En god kontakt til en VVS mand er afgørende, når lokummet brænder.

Jeg synes det er svært at gennemskue selv, og dét er jo netop der, man skal opveje hvor meget tid man selv skal bruge på at lære det, og nå frem til et middelmådigt resultat, kontra at bestille en fagmand til at gøre arbejdet hurtigere, og formentlig også med et bedre resultat.

Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, at det ikke kan betale sig for mig, at begynde at lave den slags selv, når det kommer til stykket, så er det også så sjældent at jeg har problemer med rør og afløb, til at jeg på nogen måde selv kan bliver ferm til at håndtere det.

 

1146656_23196073

 

Comments are closed.