En kort computer-fornøjelse

For nyligt var jeg med i et projekt, hvor vi skulle bruge en masse computere. Fra arrangørernes side, var det selvfølgelig en stor opgave, at levere computere nok til alle.

Så vidt jeg forstod, var opgaven dog løst, ved at man havde lejet en masse computere.
Faktisk havde jeg aldrig overvejet den mulighed, at man kunne leje en bærbar computer, når man stod og manglede computerkraft. Men efter at have tænkt over det, så kan jeg sagtens se de mange fordele, ved netop at løse et midlertidig problem på denne måde.
Ved at leje sine bærbare pc, kan man nemlig løse det problem man har her og nu, og endda med en løsning som er tilpasset nøjagtigt til det behov.

Jeg kender endnu ikke så meget til de forskellige udbydere, men jeg vil klart undersøge området nærmere, hvis jeg selv en gang, står i en situation hvor jeg skal bruge en mængde computere i en begrænset periode.

900557_55136542

Comments are closed.