Fokus på jobs

Diskussionerne har igennem den seneste tid været mange. Arbejde eller ikke arbejde. Er det fordi der ikke er jobs til de arbejdsløse, eller er det fordi de arbejdsløse ikke vil have de jobs der er.

Jeg ved ikke hvilken historie der passer. Uanset hvad, så sætter det fokus på industrien, og det kan meget vel have en betydning for beskæftigelsen. Nogen kunne måske ikke på forhånd forestille sig et job inden for bestemte brancher. Men, ved at blive oplyst om de forskellige jobmuligheder som faktisk også findes.

Så kan det jo være, at man på et tidspunkt vil begynde at opsøge de jobs i industrien, så man måske ikke var klar til at søge tidligere. Jo større et ansøger felt, des bedre kvalificeret arbejdskraft må der også være mulighed for at få tilknyttet. Dermed kan det også blive en stor gevinst for industrien, at man kan tiltrække den bedst mulige arbejdskraft til sine virksomheder.

Så alt i alt, kan den øgede fokus derfor kun være en positiv ting.

1262217_80101398

Comments are closed.