Den travle skiltemager

Når man orienterer sig blandt byens forskellige forretninger. Så er der en erhvervsdrivende som er ret tydelig, og gennemgående blandt dem alle.

Dog tænker man måske ret lidt over, hvilken tilstedeværelse denne erhvervsdrivende faktisk har i bybilledet. Jeg tænker selvfølgelig på skiltemageren. Alle butikker har en eller anden form for skilt, som kan gøre opmærksom på dem selv. Mon ikke en del af disse skilte, stammer fra en skiltemager. Hvis man kigger på antallet af skilte i bybilledet, kan man hurtigt få den ide, at der i hvert fald er nok arbejde for en skiltemager. Der er ikke mange ledige hjørner tilbage, som ikke har fået stillet et skilt, monteret et banner eller noget helt tredje.

Alt sammen selvfølgelig med det formål, at man skal trække noget opmærksomhed til sin virksomhed. Derfor gælder det selvfølgelig også om, at alliere sig med en dygtig skiltemager, som kan lave et skilt som passer helt perfekt, til det man ønsker at fremstå som, som virksomhed.

 

small-shop-1230321

Comments are closed.